In een zomer 3 boekjes mogen illustreren voor Uitgeverij Zwijsen! ‘Film!’, ‘Ho, Loe-Loe, ho!’ en ‘Een boek vol kunst’ zijn alle drie boekjes voor  Uitgeverij Zwijsen en voor de jonge doelgroep en vallen onder ‘Velig leren lezen’. De inhoud van de boekjes is HIER te zien!

En weer een boekje! Haa, een hut!  hoort bij een serie van Kleuters Samenlezenboeken informatief van

Uitgeverij Zwijsen, geschreven door Annemarie van den Brink!

NIEUW!!!

ik maak sinds kort illustraties bij de ingezonden brieven die horen bij de rubriek ‘Hi Noura!’ van tijdschrift Dolfje Weerwolfje! Een tijdschrift van Uitgeverij Zwijsen!NIEUW!!!!!

Binnenkort verkrijgbaar! Een nieuw vlot geschreven informatief boekje over FEEST! Wil je je feestje leuk aankleden? Dit boekje ‘Vier je Feestje!’ staat bordevol leuke tips, info en leuke illustraties! Een boekje van Uitgeverij Zwijsen, geschreven door Elisa van Spronsen.

Bij de ‘Zelf Lezen en Doen’ spread in Tijdschrift Maan Roos Vis van Uitgeverij Zwijsen mag ik de pagina’s opmaken met een combinatie van foto en illustratie!

NIEUW!!!

ik heb een illustratie mogen maken bij voor een onderzoek aan de Erasmus Universiteit Rotterdam! Was een hele leuke opdracht. Ik moest een verhalende illustratie maken waarbij het onderzoek ging over wat ouders precies bespraken met hun kinderen in de illustratie.